dijous, 26 d’abril del 2012

Una assemblea de ‘revetlla’ per la Federació Catalana

Atenció, atenció, amics del futbol català: el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ja té planificat el futur més immediat d'aquesta temporada. Ningú podrà al·legar desconeixement ja que tot té la seva data. L'important: Assemblea General: 23 de Juny. Bombaaaaaaaa! Revetlla de Sant Joan! Perquè tothom faci els seus plans. Desconec si es durà a terme a Barcelona o es descentralitzarà per a que augmentin les absències. És un detall que, poc a poc, descobrirem encara que es presumeix que aquesta reunió ha de ser balsàmica per Subies i la seva junta directiva. Se suposa ja que, encara que sembla que hi ha qui està disposat a ‘cantar les quaranta’ en aquesta reunió de  tots els clubs catalans, una cosa és el que es diu i una altra ben diferent el que es fa. 

A l'agenda de la FCF figura una reunió de junta directiva pel 21 de maig (I abril?), també apareixen marcats en vermell els dies 15,16 i 17 de juny perquè els senyors directius acudeixin a les Fases Finals dels Campionats de Catalunya i el 7 de Juliol.............. ‘Nit dels Campions del Futbol Català’ (II). La festa de la DAMM va ser un encert promocional i ara es torna als orígens. Encara sort que en aquesta Assemblea sabrem l'actualitat (això també interessa) sobre la demanda interposada contra els ex responsables de la Catalana.

Ah!!! Atenció, atenció!!: Proper dilluns, 30 d'Abril, ‘Convenció de Futbol sala en el Patronat Parroquial d'Esparraguera’.