dilluns, 27 d’agost del 2012

On estan 'les pilotes' de Subies?


El passat 14 de març va ser un dia important per al futbol català ja que es va anunciar l'acord entre la Federació Catalana i l'empresa Wala com a proveïdor tècnic i com a responsable del desenvolupament de la botiga virtual de la FCF. A l'acte van acudir el president Andreu Subies i les cares visibles d'una gran signatura d'equipaments esportius com són els germans Bruno i Jordi Querol. Per fi! Algun dia havia de ser i el futbol català només respirarà a través d'una pilota oficial.  

El passat 24 de juliol era la pròpia FCF qui parlava d'una venda que havia sobrepassat les 19.000 unitats.( x 14 euros = 266.000)  Era el 24 de juliol, és a dir, fa un mes. Als clubs, alguns dels quals han manifestat el seu malestar a Futbolcatalunya.com, se'ls recordava l'obligatorietat de comprar aquests pilotes que ja es van deixar veure en el Torneig dels Històrics. Evito comentaris gratuïts ja que oficialment no he escoltat a un sol jugador o tècnic que es queixi del Wala, tot el contrari que passa amb el Tango de la segona B. I evito també el tema de les multes 'milionàries' en el cas de no comptar amb les pilotes oficials vull pensar que només és una fanfarronada.
 
El que ja no començo a entendre és que, primer, se'ls demani el pagament per avançat del 100% del producte a través d'un compte vinculat a la FCF o Wala, i després només valgui la de la Federació Catalana, i, sobretot, moltíssims clubs encara no hagin pogut estrenar-la. No cal dramatitzar ni és la intenció d'aquest comentari molestar ningú, però cal demanar al senyor secretari general la mateixa celeritat amb les 'pilotes' de Subies que amb la resta del seu impecable treball.

Li hem preguntat als clubs de Catalunya que es manifestin a través de twitter i ens diguin si tenen ja les pilotes oficials Wala o com està l'estat de la seva comanda. Alguns ja han començat a contestar